Leter du etter det
perfekte hudpleieproduktet for
din hud?

Just That tilbud sine kunder noen få, men nøye utvalgte kvalitetsprodukter som gir din hud den beskyttelse, næring og fuktighet som den trenger.

Vi har Just That.

Vår filosofi

«Just that» leter etter de ultimate hudpleieproduktene som er rene, bærekraftige, naturlige, av høy kvalitet og som gjør en forskjell.

Alt du berører, påvirker deg.

About Just That

Om Just That

«Jeg kom ved en tilfeldighet over de Mamiel og ble nysgjerrig, så jeg fikk bestilt et par produkter fra utlandet. Etter noen dager var jeg fasinert og nesten forelsket i produktene. Dessverre var de ikke tilgjengelig i Norge. De Mamiel lages i veldig små kvanta, og selges selektivt. Jeg dro til gården i England hvor de Mamiel har sitt laboratoriet og produksjon. Der traff jeg noen særdeles dedikerte og glade mennesker som nyter sitt arbeide og er umåtelig stolt over produktene.

Annee de Mamiel er nærmest en guru innen holistisk plantebasert hudpleie. Du kan lese mer om henne og produktene på sidene våre.

Seriene Botaniques og Atmospheriques er snadder for hud og sjel. Du vil ikke angre på å prøve ut produktene. Selv er jeg nærmest avhengig, å rense huden har blitt et lite nytelses – ritual. Oljene for kropp og ansikt er rett og slett fantastiske. Med spaproduktene fra Angan har du alt du trenger på badet for den beste egenpleien.»

Kristine Glenne – Just that